header-tekst-2
Header

Snuffeldag aanvragen

Ben je geinteresseerd in het lidmaatschap, maar wil je eerst een keertje meezeilen? Vraag dan een aspirantlidmaatschap aan. Dat houdt in dat je een keer met ons mee mag zeilen in overleg met onze secretaris. De kosten hiervoor zijn iets hoger dan de deelname prijs voor leden. Als je het leuk vond, kan je daarna aan onze secretaris laten weten of je ECHT lid wil worden van onze bloeiende vereniging! Vul onderstaand formulier in en onze secretaris neemt contact met je op om een snuffeldag met je uit te zoeken.

Het lidmaatschap van de VVZ bedraagt €65,- per jaar. Wie na 1 september en voor 1 januari lid wordt betaalt een gereduceerd tarief. Meer informatie kun je vinden in het huishoudelijk reglement >>

Verder kun je onze statuten en ons privacybeleid doorlezen.

Wij werken met machtigingen, dit doen we om onze vrijwilligers te ontlasten en de evenementen soepel te laten verlopen. We vragen hiervoor je begrip.

Ben je een actieve zeilster: schipper of breed inzetbaar bemanningslid, en is je interesse gewekt om aspirant lid te worden? Vul dan dit formulier in. Onze secretaris zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Formulier niet toegankelijk