Header   tekst 2
Activiteiten
VVZ 20150207   website14

Bezoek zeilmakerij Hagoort

Op vrijdagavond 6 maart werden we hartelijk ontvangen door Martin Baas, de eigenaar van Hagoort Sails. Nadat iedereen voorzien was van een kopje koffie of thee, vertelde Martin uitgebreid over de geschiedenis van zijn bedrijf. Hieruit bleek al dat hij ontzettend trots is op zijn bedrijf.

Lees verder

VVZ 20151221   website06

Openbotenweekend Friesland

Voorafgaand aan het weekend de hele week onheilsvoorspellingen betreffende het weer: regen, te harde wind, onweer, kou en nog eens regen. Oh, waarom niet een week eerder gepland… prachtig weer immers. De vrijdag leek nog het meest positief uit te vallen, reden voor ons organiserend duo  Elga en Mieke de dames eerder op te roepen, zodat vrijdag nog gezeild zou kunnen worden. Snel alle etenswaren in de hut, de Valken halen en weg met wie er al was.

Lees verder

VVZ 20160330   website02

Augustus Midweek op de Wadden

Wat was het leuk en wat waren de weergoden ons goed gezind...

De afspraak was om met drie boten te verzamelen in de haven van Makkum. Lotje en ik (Korrie van Kampenhout) hadden daarvoor al een paar dagen met de JoJo gezeild op het IJsselmeer. Deze tocht hebben we meteen ook gebruikt om een aantal voorbereidingen te treffen voor het lustrumweekend in september. Daarna ben ik in Makkum overgestapt op de boot van Heske.

Lees verder