Header   tekst 2

Voor Zeilsterren

Header

Zeilen is onze passie

De VVZ is een vereniging voor vrouwen met een passie voor zeilen. Het ledenbestand is heel divers, van zeilsters met een basale praktische kennis van de zeilsport tot zeer ervaren zeezeilsters. Binnen de VVZ kun je door van elkaar te leren zeilvaardigheden uitbreiden en zo doorgroeien naar breed inzetbaar bemanningslid, co-schipper of schipper. Schippers kunnen op hun beurt weer ervaringen overdragen aan bemanningen. We varen overwegend met de boten van eigen leden en huren af en toe boten waar onze eigen schippers op varen.

Heb je zeilervaring? Kom erbij! Heb je nog geen zeilervaring? Zoek dan eerst een zeilschool. Leer de basis, wordt enthousiast en meld je dan aan!

 

loosdrecht-mei22 2
 

Loosdrecht-regatta

Op de woensdagavond doen VVZ-leden mee aan de Loosdrecht-regatta.

ijsselmeerrally
 

Zoeken:
 
Geen activiteiten gevonden
poster-neem
 
 
images

Feest

In 2025 viert de VVZ haar 20e lustrum. Een speciale lustrumcommissie is volop bezig hier een onvergetelijk zeiljaar van te maken. 

Zeelandweekend 2024

Datum: 06 mei 2024
Categorie: Openbaar
3 t/m 5 mei was het Zeelandweekend: 28 leden en 7 boten met de samenkomst in Sint-Annaland. Wind, geen wind, regen, zon en naderend onweer .... er werd in alles voorzien. Wederom een geslaagde activiteit.

Bikkelen in de Biesbosch

Datum: 15 april 2024
Categorie: Openbaar
Vrijdag en zaterdag, 12 en 13 april was de herkansing van het Bikkelweekend van oktober 2023, wat we toen moesten annuleren vanwege het weer. En wat troffen we het nu! Een lekkere stevige wind én zon!

Uitreiking Gerd Stuurmantrofee

Datum: 24 maart 2024
Categorie: Openbaar
Dit jaar heeft, tijdens de ALV, Miranda Franchimont de de Gerd Stuurmanprijs in ontvangst mogen nemen. 

Theoretische Kunstnavigatie (TKN)

Datum: 24 maart 2024
Categorie: Openbaar
Na de afgelopen maanden in groepjes de stof bestudeerd te hebben, kwamen op 16 & 17 maart bijna 30 leden bijeen voor de training TKN die werd verzorgd door Elmar Teeuwen van Elmar Yachting.