Lid worden van de Vereniging Vrouwen Zeilen?

Zeilen bij de VVZ betekent een dag of een weekend en soms een week zeilen op schepen van leden of op gehuurde schepen. De taken zijn verdeeld en worden afgewisseld. Aan boord wordt veel gesproken over de zeilvoering, navigatie en wat verder in de kuip aan de orde komt. Zo doe je veel zeilervaring op en ontmoet je andere vrouwen, die net zo zeilgek zijn als jij. Elk jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd. Zeilen doen we op zowel binnen- als buitenwateren, op kajuitjachten, open boten en platbodems. Ook buiten het vaarseizoen worden er evenementen georganiseerd. Dit zijn zeilgerichte workshop(s) in het kader van deskundigheidbevordering zowel op het gebied van (zeil)boottechnische zaken, alsook leiderschap aan boord.

Onder het kopje Programma kan je lezen welke evenementen er zoal plaatsvinden.
Je kunt ook eerst een keer als introducé aan een evenement deelnemen om kennis te maken met de club en haar leden.


Het lidmaatschap van de VVZ bedraagt in 2022 € 68,- per jaar. Wie na 1 september en voor 1 januari lid wordt, betaalt 50%.

Wij werken met machtigingen, dit doen we om onze vrijwilligers te ontlasten en de evenementen soepel te laten verlopen. We vragen hiervoor je begrip.

 

Ben je een actieve zeilster en is je interesse gewekt om lid te worden? Vul dan het contactformulier in. Onze secretaris zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Hier vind je onze privacyverklaring >>

Donateur worden?

Wil of kan je geen lid worden van de VVZ maar de vereniging wel financieel ondersteunen? Dan kan je donateur worden.
Voor donateurs zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  - een jaarlijkse bijdrage

  - het beschikbaar stellen van boot en zeilkennis

Als donateur ontvang je onze glossy ZIJ-wint, en word je uitgenodigd om de informatieve bijeenkomst bij te wonen die jaarlijks, direct na de ALV georganiseerd wordt.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester.[antispam].@vrouwenzeilen.nl.