header-tekst-2
Header

Wat is de VVZ?

De VVZ bestaat uit zeilsters (139 leden, februari 2023) die beschikken over zeilkennis, inzicht en ervaring. De VVZ biedt de mogelijkheid deze vaardigheden uit te breiden en zo door te groeien tot breed inzetbaar bemanningslid, co-schipper en schipper. Schippers kunnen op hun beurt weer ervaringen overdragen aan bemanningen. De VVZ organiseert zeilevenementen en zeilgerelateerde activiteiten (voor en door eigen leden). Daarnaast tekenen we in op prestatiegerichte evenementen in zowel binnen- als buitenland. De VVZ heeft een virtueel clubhuis in de vorm van onze website en een facebookpagina. En natuurlijk ontmoeten de leden elkaar tijdens de evenementen (zie hier een overzicht van de laatste activiteiten). Spreekt dit je aan? Vraag dan informatie op via het contactformulier of word meteen lid via het aanmeldformulier >>

In beide gevallen wordt spoedig contact met je opgenomen.

Laatste nieuws


Ervaringen

 

Heerlijk varen? Ja natuurlijk, maar altijd met manlief, dus eigenlijk bemanning/fokkemaat. Folder opgevangen ergens en meteen lid geworden.

Een heerlijk Zeelandweekend en een geweldige Brandarisrace volgden al snel. Fijne gesprekken, fijne vrouwen. Kortom doen!

Mieke

 

Wat zeilen me vooral brengt?

Je horizon ligt daar waar je hem zelf legt!