Header   tekst 2
Publicaties

ALV

Geplaatst op 08-02-2020  -  Categorie: Openbaar  -  Auteur: Redactie

Algemene ledenvergadering 8 februari 2020
Bestuur: Lieske, Heske, Mariëtte, Marianne, Vera


Voorzitter Mariëtte heet iedereen welkom en meldt dat het een jubileumjaar is; de VVZ bestaat 35 jaar. Speciaal welkom voor de zes nieuwe leden die zich voorstellen!

De jaarlijkse Gert Stuurmanprijs die uitgereikt wordt aan een zeilster die zich verdienstelijk gemaakt heeft voor de VVZ maar zich daarnaast tevens ontwikkeld heeft als zelfstandig zeilster, gaat dit jaar naar Marianne de Jong.

Twee bestuursleden treden dit jaar af: voorzitter Mariëtte draagt het stokje over aan Marianne, en bestuurslid communicatie Vera heeft in Mieke van der Meulen een opvolgster gevonden. De ontstane vacature bij evenementenorganisatie wordt opgepakt door Damaris.

Applaus en kadootjes voor wie zich ingezet heeft afgelopen jaar voor de vereniging. De vele nieuwe activiteiten worden besproken en het belang van de taak van de competentiecommissie. Doel van de vereniging blijft lekker zeilen en vergroten van je vaardigheden en kennis!

In het middagdeel laat Marianne ons meegenieten van haar reis van 344 dagen over de Atlantische Oceaan op de Tournesol , bijgestaan door opstappers Gon, Lia, en Janneke. Een boeiend verslag van dolfijnen, schildpadden, heerlijk dobberen, stevig zeilen, happy hours, bounty beaches, onverwachte storm en enorme golven en fonkelende ogen bij hen allen terwijl ze vertellen!
Er kan ingeschreven worden voor nieuwe activiteiten in binnen- en buitenland en het begint volgens mij bij iedereen te kriebelen! Het nieuwe vaarseizoen kan wat ons betreft weer beginnen.